Työskentelysopimus 9.6.2015

Otan mukaani polkupyörän, sanaisen arkkuni ja teltan. Kesän kuluessa poljen Turusta Pohjois-Savoon, keräten havaintoja matkani varrelta. Pysähdyspaikoilla esiinnyn. Matkan ensimmäinen vaihe alkaa 28.6. ja viimeinen matka tehdään elokuussa. Dokumentoin projektin tähän blogiin.

Sitoudun toteuttamaan tämän hullun idean, tuli mitä tuli.
Tiia Sorjonen/Anna Joel
Turussa 9.6.2015

merkintä nro 5.

Matkaa on kertynyt nyt yhteensä 260 kilometriä Turusta Tampereen kautta tähän taukopaikkaani Patalahdella. Jyväskylään matkaa on vielä 60 kilometriä.

On satanut paljon. Eilen lähdin Tampereelta pienessä tihkussa, joka voimistui oikein kunnon rankkasateeksi. Iltaa myöten kirkastui ja vaatteet alkoivat kuivua.

Teltan pystytin heti kun olin ylittänyt Pirkanmaan ja Keski-Suomen rajan, Längelmäen lähettyville.

Viikonloppuna olimme Ruisrockissa alue-esiintyjinä klovniryhmämme, Rednose Scandalin kanssa. Homma oli hauskaa ja palkitsevaa, vaikkakin fyysisesti erittäin raskasta. Lähdimme Turusta maanantaina mitaten kohti Tampereetta, jossa pyörän odotteli viikonlopun ajan. Pääsimme Saunawolvon kyydissä aina perille saakka, mikä oli hienoa. Kyydissä tajusin olevani niin väsynyt viikonlopun töistä, että päätin vielä levätä yhden päivän ennen kuin jatkaisin matkaa.

Tiistaina sitten koitti lähtö. Huomaan olevani toisissa ajatuksissa, kirjoittaminen on vaikeampaa, kun tuntuu että kaikki on kirjoitettu jo. Väsymystila syvenee jatkuvasti ja lasken kilometrejä koko ajan. Poljin eilen 65 kilometriä. Tälle päivälle olen suunnitellut 55 kilometriä, josta nyt on poljettuna  lähes puolet. Huomenna Poljen sitten loput 30 kilometriä.

Tauot tuntuvat venyvän. Nyt täytyy jatkaa matkaa! Nähdään Galleria Hoppassa huomenna 9.7. kello 18.00!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti